Голяма част от родителите в община Сливен са заявили, че

...
Голяма част от родителите в община Сливен са заявили, че
Коментари Харесай

Голяма част от родителите в Сливенско няма да пуснат децата си на детска градина

Голяма част от родителите в община Сливен са декларирали, че няма да изпратят децата си на детска градина, оповестиха от общинския пресцентър, откакто в някои детски градини е било направено изследване дали те ще изпратят децата си на детска градина при отваряне на 14 декември.

В община Сливен има подготвеност детските градини и ясли да стартират работа, само че поради продължаващата висока заболеваемост отварянето им не е добър вид. Около това мнение се е обединило общинското управление по време на утринното си постоянно съвещание, се показва в известието.

Не се регистрира спад в броя на инфектираните с COVID-19 и разхлабването на ограниченията е причина за по-голямо разпространяване на болестта, считат кметът и неговите заместници. Те се базират и на мнение на педиатри, съгласно които съществува огромен риск децата да се разболеят преди коледните празници и да пренесат болестта в фамилиите си. Директори на детски заведения също поддържат мнението, като имало и заболели измежду личния състав на детските градини, което прави невероятно отварянето на всички групи.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР