Голяма част от решенията на Борисов не се взимат от

...
Голяма част от решенията на Борисов не се взимат от
Коментари Харесай

Бориславова: Голяма част от решенията на Борисов не се взимат от него лично, а от Пеевски

" Голяма част от решенията на Борисов не се взимат от него персонално, а от Пеевски ", съобщи Лена Бориславова в студиото на " Панорама ".

" Когато в хода на договарянията имаше гледище от страна на ГЕРБ за включване категорично на текст, осигуряващ квота при избора на регулаторите в интерес на Движение за права и свободи, господин Кирил Петков направи разумната стъпка и научения урок от последните 9 месеца, че, в случай че желаеме тази квота да не се случи и да не е в текста на съглашението, с цел да могат ГЕРБ да се съгласят господин Петков беседва с господин Пеевски ", добави Бориславова.

Деница Сачева от ГЕРБ изрично опонира на казаното от нея и сподели, че " в никакъв случай не е говорено за квоти ".

Лена Бориславова уверено съобщи, че длъжностен министър председател ще има и Конституционните промени не основават безпорядък.

" Тежкият въпрос обаче, който тегне висне и тегне над президента и той го осъзнава, точно по тази причина е тази негова остра реакция е, че той би трябвало да направи избор и избор има ".

" Ние минахме добросъвестно през договарянията. Видяхме, че единодушие за смяна не се реализира, казахме най-после и призовахме напълно намерено, за което бяхме упрекнати от много от нашите симпатизанти, че би трябвало да се върнем на масата, да си спазим дадената дума и да създадем кабинет ", изясни Лена Бориславова.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР