Голяма част от решенията на Борисов не се взимат от

...
Голяма част от решенията на Борисов не се взимат от
Коментари Харесай

Голяма част от решенията на Борисов не се взимат от него, а от Пеевски, каза Лена Бориславова

" Голяма част от решенията на Борисов не се взимат от него персонално, а от Пеевски ", съобщи Лена Бориславова в студиото на " Панорама ".

" Когато в хода на договарянията имаше гледище от страна на ГЕРБ за включване категорично на текст, осигуряващ квота при избора на регулаторите в интерес на Движение за права и свободи, господин Кирил Петков направи разумната стъпка и научения урок от последните 9 месеца, че, в случай че желаеме тази квота да не се случи и да не е в текста на съглашението, с цел да могат ГЕРБ да се съгласят господин Петков беседва с господин Пеевски ", добави Бориславова.

Деница Сачева от ГЕРБ изрично опонира на казаното от нея и сподели, че " в никакъв случай не е говорено за квоти ".

Лена Бориславова уверено съобщи, че длъжностен министър председател ще има и Конституционните промени не основават безпорядък.

" Тежкият въпрос обаче, който тегне висне и тегне над президента и той го осъзнава, точно по тази причина е тази негова остра реакция е, че той би трябвало да направи избор и избор има ".

" Ние минахме добросъвестно през договарянията. Видяхме, че единодушие за смяна не се реализира, казахме най-после и призовахме напълно намерено, за което бяхме упрекнати от много от нашите симпатизанти, че би трябвало да се върнем на масата, да си спазим дадената дума и да създадем кабинет ", изясни Лена Бориславова.

Вижте целия диалог във видеото


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР