Голяма част от пилотите във Формула 1 изразиха мнение след

...
Голяма част от пилотите във Формула 1 изразиха мнение след
Коментари Харесай

Хамилтън за провала на състезанието на Спа: Фарс!

Голяма част от водачите във Формула 1 показаха мнение след Гран при на Белгия, че не са заслужили точките, които получават за класирането си в топ 10. Състезание на пистата нямаше. Бяха направени няколко обиколки зад кола за сигурност, конкуренцията спряна и дадени половината от полагащите се по принцип точки.
„ Днес се случи един фарс и единствените хора, които изгубиха, са почитателите, платили положителни пари да ни гледат по какъв начин се състезаваме “, написа в една от обществените мрежи Люис Хамилтън, който бе класиран трети.
„ За времето нищо не може да се направи, несъмнено, само че разполагаме със модерно съоръжение, което ни показва какво става. Беше ясно, че изискванията няма да се подобрят. Изпратиха ни на пистата заради една-единствена причина. Две обиколки зад кола за сигурност без опция да се печелят или губят позиции или да послужат за развлечение за почитателите не са съревнование. Просто трябваше да го анулират, да не се рискува (животът на) водачите и най-важното да се възстановят средствата (за билетите) на почитателите, които са сърцето на този спорт ", добави още той.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР