Голяма част от отборите във волейболната ни Суперлига са против

...
Голяма част от отборите във волейболната ни Суперлига са против
Коментари Харесай

След края на ерата Боби Михайлов и тази на Данчо Лазаров изглежда приключва, почти всички клубове против него

Голяма част от тимовете във волейболната ни Суперлига са срещу сегашния и дълготраен началник на родната федерация - инж. Данчо Лазаров. В това число влизат грандовете ЦСКА и Левски, както и първенецът при дамите - Марица (Пловдив), оповестява " Спортал ".
Клубовете желаят да бъде свикано изключително изборно заседание на Българската федерация по волейбол, след което да бъде определен нов началник за централата. Информацията добавя, че единствените клубове, които са в поддръжка на Лазаров и настоящето управление са Арда и Монтана.
Припомняме, че напълно скоро стана ясно, че бе свикано общо заседание от актуалните управителни фактори, което да се организира на 20-ти декември. Вицепрезидентът Любо Ганев заподозря, че тогава ще бъде изработен опит той да бъде изхвърлен от управата. Освен всичко, Ганев и Лазаров са в обществен скандал.
Сформиран е и предприемчив комитет, който се състои от представители на клубовете, които желаят смяна в българския волейбол. Оше по тематиката прочетете в SportLive.bg.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР