Голяма част от маркетинг теорията обърква хората, защото е по-сложна,

...
Голяма част от маркетинг теорията обърква хората, защото е по-сложна,
Коментари Харесай

Да си припомним фундамента на маркетинга

Голяма част от маркетинг теорията обърква хората, тъй като е по-сложна, в сравнение с би трябвало да бъде. Да бъдат нещата простички е мощно конкурентно преимущество, когато става дума за скорост и опция за печелене на пари.

Принципите са следните: Продавачът е благополучен, когато купувачът е благополучен. Затова той се старае да направи колкото може повече свои клиенти удовлетворени, даже най-капризните измежду тях. Изисква се качество и обслужване – две неща, които сами по себе си не са доста комплицирани за схващане, само че постоянно се не помнят на фона на вниманието към браншовете и особеностите на маркетинга като новаторската реклама, промоциите, технологиите.

Целият развой на маркетинга е построен от пиедестал от пет детайла. Към тях могат да с прибавят колкото компанията пожелае системи за алармиране, „ звънци “ за привличане на вниманието, платени изявления, технологии за събиране на погледите на интернет потребителите, приложения и стопански начини за накичване на началната оферта да се закупи някаква стока или услуга.

Ако извършите главните пет детайла, в никакъв случай няма да допускате объркването, че маркетингът е нещо доста комплицирано. Ето какви са те:
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР