Голяма част от мъжете смятат, че големият размер на пениса

...
Голяма част от мъжете смятат, че големият размер на пениса
Коментари Харесай

Какво прави един мъж добър любовник?

Голяма част от мъжете считат, че огромният размер на пениса непосредствено ги слага в графата "жребец " в леглото. Но резултатите от изследване демонстрират, че съгласно дамите положителният ухажор надалеч не се характеризира със своята даровитост, написа Daily Star.

Скорошно изследване откри, че 70% от мъжете изпитват стеснение при мисълта да "представят " пениса си пред нова партньорка, опасявайки се, че тя може да го оцени като "незадоволителен ".

Притесненията им обаче са непотребни, защото се оказва, че размерът на половите им органи е едно от последните неща, които вълнуват дамите. В допитване измежду близо 5200 дами на въпрос "Какво прави един мъж добър ухажор ", цели 36% от участничките са дали отговор, че това са уменията му в любовната игра.

Второто най-важно нещо съгласно 33% от дамите е мъжът да се стреми и той, и партньорката му да стигнат до кулминационната точка в половия акт, а не да се грижи единствено за личното си облекчаване.

Едва на трето място със скромните 13% от гласовете дамите слагат размера на пениса.

Мъжете, склонни към преждевременна еякулация, също могат да си отдъхнат - единствено 7% от дамите считат, че издръжливостта е основна характерност на положителния ухажор.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР