Голяма част от жените се влюбват безразсъдно и дори не

...
Голяма част от жените се влюбват безразсъдно и дори не
Коментари Харесай

5 знака, че го обичате твърде много и това съсипва живота ви

Голяма част от дамите се влюбват неразумно и даже не осъзнават отрицателното влияние на любовта върху тяхното здраве и благоденствие.

Тези 5 знака издават, че го обичате прекалено много и това унищожава живота ви.

1. Толерирате грешките му
5 аргументи, заради които не би трябвало да избързвате с обяснението в обич
Когато сме влюбени желаеме да прекарваме всяка секунда с обичания си и да изкрещим на целия свят за любовта си. Но не бързайте да декларира...
Прочети повече
Често оправдавате неприятния темперамент, грубостта или безразличието на обичания си с мъчно детство и се пробвате да влезете в ролята на психотерапевт.

2. Очаквате той да се промени към по-добро

Може би не харесвате някои черти в характера му и се надявате, че той ще се промени поради вас. Но това надали ще се случи.

3. Опитвате се да контролирате живота му

Можете да го похвалите за избрани дейности, само че в действителност това е инструмент за операция и повод към деяние. Не бива да се пробвате да получите цялостен надзор върху живота на различен човек, това ще напрегне освен вас, само че и него.
Как ще се развие връзката ви през 2022 съгласно зодията ви?
Без подозрение изпратихме една сложна година и се надяваме, че 2022 ще е по-добра във всяко едно отношение. Според астролога Кларис Монах...
Прочети повече
4. Поставяте неговите потребности и ползи пред вашите

Мислейки непрекъснато за комфорта и благополучието на другите хора, вие стартирате да живеете техния живот, а не своя личен. Единственото, за което се тревожите, е по какъв начин да извършите живота на обичания си по-комфортен. Не забравяйте за себе си и за своите потребности. Те би трябвало да са преди всичко.

5. Никога не му отказвате

Научете се да разчитате повече на себе си и по-малко на другите хора. Не се задоволявайте с предложенията на вашия обичан, единствено с цел да му угодите. Помислете дали в действителност желаете това.

Парадоксално е, че колкото по-малко имате потребност от мъж до себе си, толкоз по-добър сътрудник ставате за него и толкоз по-здрава и хармонична ще стане връзката ви. Интересувайте се повече от себе си, в сравнение с от избраника си и не избирайте сътрудник, който ще желаете да измененията поради себе си.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР