Голяма част от хората в изолация намират комфорт и душевно

...
Голяма част от хората в изолация намират комфорт и душевно
Коментари Харесай

Мейджър лига се завръща с турнир, който да успокоява напълнелите от карантината

Голяма част от хората в изолираност намират комфорт и душевно успокоение с чести нападения към хладилника, а експертите от Мейджър лигата по ястие на Съединени американски щати (МЛЕ) ще ги накарат да се усещат по-спокойни за тежестта си с мегатурнир от петък. BetOnline Quarantine Challenge е конкуренция, в която първенците в яденето ще "играят " на директни елиминации от личните си домове.

В шампионата ще се включат 8 състезатели, в това число най-хубавите сега при мъжете и дамите Джоуи Честнът и Мики Судо. Надяждането пък ще бъде излъчено в YouTube канала на МЛЕ.

"Надяждане е най-силно на сцена и пред огромна аудитория, само че то също по този начин е един от дребното спортове, които могат да бъдат практикувани в домакински уют. Професионалните спортове като бейзбол, баскетбол, голф и ММА към момента не са решили по кое време ще възобновят активност, тъй че ние ще се възпозлваме и ще бъдем първи ", сподели президентът на МЛЕ Джон Шей. "Така демонстрираме ясно устойчивостта на американската нация ".

В квалификационния рунд участниците ще би трябвало да изядат за рекордно време по 907 грама (2 паунда) фино нарязан болонски колбас, до момента в който на четвъртфиналите те ще би трябвало да обхванат по един фамилен пакет бисквитки "Орео " и 1.9 литра (половин галон) мляко. За място на финала участниците ще би трябвало да изядат над един галон запечен фасул, а за купа - 10 купички чорба "Рамен ". Турнирът е с награден фонд 11500 $, като спечелилият ще прибере 5 хиляди. МЛЕ и betonline.ag пък ще дарят 10 хиляди $ на Feeding America, която храни небогати хора в цялата страна.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР