Голяма част от хората, които вярват в извънземни, са най-обикновени

...
Голяма част от хората, които вярват в извънземни, са най-обикновени
Коментари Харесай

Учени вярват в извънземни

Голяма част от хората, които имат вяра в извънземни, са най-обикновени фенове на интернет конспирациите. Но не са малко и хората със съществено научно и професионално добро име, които са уверени, че Земята е посещавана и следена от представители на извънземни цивилизации още от древността. Част от тях дори настояват, че персонално са следили НЛО и считат, че това най-вероятно са апарати на извънземни гости.

Уважавани американски астронавти са говорили намерено за своите убеждения, че извънземни съществуват и посещават Земята постоянно. Част от тях настояват, че персонално са виждали НЛО и са уверени, че това са обекти с извънземен темперамент.

Астронавтът Едгар Мичъл е шестият човек, разходил се по повърхността на Луната през 1971 година След прекарването той до края на живота си твърди, че извънземните ни следят и са измежду нас от много време. В едно свое изявление той даже твърди, че извънземните са съумели да предотвратят нуклеарна война. Той също по този начин е уверен, че Ватиканът знае истината за съществуването на извънземни цивилизации.  
Това негово изказване се споделя и от монзина вонени чиновници, които са директни очевидци на сходни случки.

Мичъл е сигурен, че американското държавно управление крие истината по казусът Розуел от 1947 година, когато НЛО се разрушава край дребния град в щата Ню Мексико.

Друг астронавт - Гордън Купър е взел присъединяване в план „ Меркурий ”, първата стратегия за пилотирани галактически полети на НАСА. Купър твърди,че още преди галактическата задача е имал шанса да види НЛО над Германия през 1951 година А по-късно той споделя, че е виждал НЛО и над секретна база, в която са се провеждали проби на пробен аероплан.

През 1984 г на среща на Организация на обединените нации, Купър декларира следното:

“Ние първо би трябвало да им покажем, че можем да решаваме проблемите си по кротичък метод, преди да ни одобряват във вселенското общество ”.

Астронавтът Доналд Слейтън също е част от плана „ Меркурий ”. Той свидетелства, че през 1951 година е видял с очите си НЛО, до момента в който е правил тестов полет с пробен аероплан над военна база в щата Минесота.
Според него то се доближило и го следвало известно време. След това ускорило с доста по-висока скорост от свръхзвуковия аероплан и изчезнало в небето.

Брайън О`Лиъри е различен американски академик и астронавт, който е уверен в съществуването на извънземни цивилизации. Той не е бил на галактическа задача, само че е бил измежду избраниците за полет до Марс, който НАСА планувала още през 1967 година Той счита,че извънземните цивилизации ни наблюдават от доста време, само че тяхната поява е надалеч от материалното схващане за срещи, което ние имаме.

Подобни невероятни срещи в небето и в Космоса са имали и част от съветските космонавти. Някои от тях също имат вяра, че НЛО, които са видели, са с извънземен темперамент.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР