Голяма част от феновете предполагат, че звездната двойка Кайли Дженър

...
Голяма част от феновете предполагат, че звездната двойка Кайли Дженър
Коментари Харесай

Кайли Дженър отново бременна? Риалити звездата загатна новината в социалните мрежи

Голяма част от почитателите допускат, че звездната двойка Кайли Дженър и Травис Скот чакат още една рожба. Клюките започнаха още предишния уикенд, когато Травис Скот показа своя фотография в Ню Йорк.

 Instagram

Виж още: Всички приказват за това дупе: Дениз Хайрула зарадва почитателите с провокативни фотоси

И макар че това наподобява като много общоприета обява, това, което в действителност развълнува почитателите, беше дръзкият коментар на половинката му под фотографията - усмихнато лице с изплезен език, последвано от поредност от емотикони на бременна жена.

Виж още: Ах, тази Десита! Певицата яхна чужд мъж, сподели тяло за милиони

Стотици доброжелатели незабавно реагираха с поздравления и неспокойствие, пишейки неща като " бременна ли си още веднъж??? " и „ уау, в действителност ли си бременна още веднъж?? Ти в действителност си родена да бъдеш майка. " Междувременно други използваха този коментар като опция да изразят шока и изненадата си посредством тонове „ Боже благо “ и „ необикновено “.

 Instagram

Виж още: Сексът ги погуби: Порно актриси, които починаха трагично при мистериозни условия

Дженър и Скот към този момент имат дружно две деца, само че към момента даже не са разкрили новото име на сина си. Някои хора считат, че Дженър и Скот просто се забавляват, дразнейки обществеността, защото те постоянно пускат злословия за женитба и бебе. И като прибавим това към обстоятелството, че почитателите към този момент (правилно) предсказаха последната й бременност, не е изненадващо, че още повече теории към възходящото семейство на двойката звезди ще не престават да бълбукат.

 Instagram

Изображение: https://www.instagram.com/kyliejenner/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР