Голяма част от феновете на футбола чакаха с нетърпение дебюта

...
Голяма част от феновете на футбола чакаха с нетърпение дебюта
Коментари Харесай

Проблем на стадиона на Ал-Насър, отложиха мача

Голяма част от почитателите на футбола чакаха с неспокойствие дебюта на Кристиано Роналдо за новия му тим Ал-Насър. Това обаче няма да се случи, защото португалецът ще би трябвало да изтърпи два мача наказване, получено още до момента в който носеше екипа на Манчестър Юнайтед. В мач против Евертън, Роналдо блъсна телефона на дете от трибуните и получи глоба от ФА, която важи и в новия му тим.

 Мачът на Ал-Насър срещу Ал Таи, който трябваше да се играе през днешния ден от 17:00 часа българско време, е отсрочен, оповестява формалният туитър акаунт на клуба. Причината за това е, че електричеството на стадиона е потърпевшо след превалявания и това не разрешава на срещата да се състои. Мачът е отсрочен с 24 часа и се чака на следващия ден да се изиграе. 

" Извиняваме се за породеното стеснение на почитателите и пожелаваме на всички безаварийно пътешестване ", гласи известие на Ал-Насър.

 

Due to heavy rain and weather conditions impacting the stadium’s electricity, we have been officially informed that tonight’s match against Al Ta'i is postponed for 24 hours.

We apologise for any inconvenience caused to fans and wish everyone safe travels.
— AlNassr FC (@AlNassrFC_EN)
 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР