Голяма част от екипа на заводския тим на Дукати в

...
Голяма част от екипа на заводския тим на Дукати в
Коментари Харесай

В Дукати изпращат Милър с фалшиви мустаци

Голяма част от екипа на заводския отбор на Дукати в MotoGP се появи в боксовете на пистата “Рикардо Тормо ” с подправени мустаци - смешният детайл в сбогуването с австралийския водач на тима Джак Милър, за който през днешния ден е последното съревнование с италианците.

Милър минава в КТМ, а с Дукати завоюва три победи и сътрудниците му отдадода дължимото на присъщия мустак на водача от Куинсленд.

“Пошегувахме се с Джак, защото от известно време той върви с един комичен чустак - изясни спортният шеф на Дукати Паоло Чабати. - Затова и множеството от нас и механиците се явихме пред него с подправени мустаци, с цел да се снимаме с него преди загрявката през днешния ден. ”
 Баная против Куартараро – купата в MotoGP се взема решение през днешния ден Баная против Куартараро – купата в MotoGP се взема решение през днешния ден
Съотборникът на Милър Франческо Баная има потребност от 14-о място през днешния ден в надпреварата на “Рикардо Тормо ”, с цел да завоюва международната купа в MotoGP, защото води с 23 точки пред сегашния международен първенец Фабио Куартараро с Ямаха.

Гледайте спорт на MAX с най-вълнуващите надпревари от MotoGP, WRC, NASCAR и Supercars, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР