Голяма част от дамите предпочитат да стоят с кръстосани крака.

...
Голяма част от дамите предпочитат да стоят с кръстосани крака.
Коментари Харесай

Защо жените кръстосват краката си - отговорът ще ви изненада

Голяма част от дамите избират да стоят с кръстосани крайници. За мъжете обяснението на този женски табиет е доста просто - подсъзнателно дамите се пробват да се предпазят от любопитните мъжки погледи. Но това не е изцяло правилно. И в този момент ще ви разкрием същинските аргументи за навика на дамите да кръстосват краката си. Голяма част от тях ще ви изненадат.
Позиране
И не наложително да е за фотография. Всяка дама знае, че кръстосвайки краката си наподобява по-стройна и по-привлекателна.
Навик
За огромна част от дамите това е просто табиет. Между другото, в това състояние дефектът на крайници, които не са идеално прави, съвсем не се вижда.
Желание да се стопли
Ако дамата е облечена с пола и на открито е хладно, сигурно сядайки, тя ще кръстоса краката си. В случая това е подбудено от желанието й да се стопли.
Удобство
Жените, които са привикнали да вървят на токчета, постоянно кръстосват крайници. В тази позиция е по-лесно да се поддържа баланс.
Флирт
 Осем аргументи да се събуждате с мъчителни конвулсии в краката Осем аргументи да се събуждате с мъчителни конвулсии в краката
Спазмите в краката са източник на мощен дискомфорт и те могат да ви настигнат на всички места. Някои ги получават извънредно насън, други н...
Дамите кръстосват крайници, когато флиртуват с някого. Препратка към първата точка: те знаят, че в тази поза наподобяват по-привлекателни.
Травма от детството
Зад кръстосването на краката постоянно се крие психическа причина. Вероятно това се дължи на построени привички за благовъзпитание от детството. Дори и с придвижване на възрастта навиците от детството остават - дамата продължава да кръстосва краката си, подсъзнателно считайки това за знак на непорочност.
Скука
Жена, в чийто живот има липса на ярки и позитивни страсти, постоянно кръстосва краката си, настояват психолозите.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР