Голяма част от арестуваните за мелето в бар "Бикини” в

...
Голяма част от арестуваните за мелето в бар "Бикини” в
Коментари Харесай

Единият от биячите от Созопол - човек на Митьо Очите

Голяма част от задържаните за мелето в бар "Бикини” в Созопол са добре известни фигури в бургаския ъндърграунд, оповестява "Флагман ".

Прокуратурата към този момент повдигна обвинявания за безчинство на петима души. Ако бъдат приети за отговорни, те могат да отнесат до 5 години затвор. Не е изключено обвиняванията да се преквалифицират, защото към тях най-вероятно ще бъдат прибавени и телесни повреди поради побоя над Христо Бардуков и защитата на заведението. От полицията оповестиха, че измежду потърпевшите е и 18-годишно момче.

Лейтенант на Митьо Очите - началник на група за специфични поръчки

Безспорно най-вече се отличава и най-дейният в мелето пред дискотеката Георги Джендов. 38-годишният мъж е с изтърпяна присъда като част от групата за наркоразпространение на Димитър Желязков-Митьо Очите. В началото на 2008 година Джендов подписва съглашение с прокуратурата и получава 3 години и 6 месеца. Според държавното обвиняване той е един от лейтенантите на Очите – началник на група за специфични поръчки. Реално Джендов не изкарва и година в пандиза. Той е измежду първите от бандата, които излизат на независимост. Бургазлията е пуснат през ноември 2008 година, като претекстовете на съда за това са, че към излежаването на времето в пандиза са прибавени месеците в ареста, до момента в който тече следствието по делото и предишни арести. Джендов има още провинения. Той се забърква в съществени неприятности при започване на септември 2004 година Тогава бургазлията е закопчан дружно с още 3 индивида. Според ОД на Министерство на вътрешните работи групата атакувала служител на реда, отзовал се на сигнал за побой в дискотека в сунгурларското с. Порой. Служителят на реда се легитимирал, само че без значение от това четиримата се нахвърлили върху него. Униформеният бил заставен да се скрие в патрулката, само че Джендов и останалите почнали да трошат возилото с железна тръба. Те блъснали служителя на реда и се пробвали да му лишават оръжието. При самоотбрана той гръмнал Джендов в рамото. Нападателите избягали с автомобил Dodge, само че по-късно са арестувани в Бургас. Към този миг Джендов бил с висящо следствено дело за обезчестяване от 2000 година

Брутална офанзива с мачете над страховития необут Камен Куката

Не по-малко забавна фигура е Пламен Русев. Той е разследван за мелето в "Час пик” в Слънчев бряг през лятото на 2013 година Тогава с мачете е нападнат Камен Балбузанов, по прякор Куката. Страховитият плевенски необут и бандата му безусловно са пометени от бургаската бригада. 30-годишният Русев още веднъж се забърква в неприятности единствено няколко месеца по-късно. Явно вдъхновен от успеха над Куката и хората му бургазлията атакува с нож 33-годишен мъж. Според проверяващите екшънът, разиграл се в 5 сутринта пред Компаса на ул. "Александровска”, е продължение на спор в дискотека. Пострадалият получава две прободни рани в корема, само че за благополучие се разминава без съществено последици. Дълго време се опасява да приказва за нападателя си.

Рочата нарушил пробация за нахлуване на служители на реда

Димитър Харалампиев-Рочата също е прочут с избухливия си манталитет. Бургазлията има няколко прояви в препълнени заведения, до момента минаваше сред капките на родното правораздаване. Най-честата причина за това е, че очевидците или пострадалите постоянно получават амнезия. Такъв е и най-пресният случай, в който беше забъркан Рочата. Случката е от средата на април м. година Заедно с него е и близкият му приятел Георги Недялков – Дългия, който е и един от петимата задържани след мелето в "Бикини”. Тогава двамата са оповестени за търсене поради екшън със притежател на пицария на ул. "Морска”. Пострадалият първо показва нападателите си, само че след това споделя, че се е объркал и съдът се произнася в интерес на Харалампиев поради липса на доказателства. Бургазлията се забърква в екшъна единствено ден след излизането си от ареста поради офанзива над служители на реда. Въпреки че в началото е застрашен от до 5 години затвор, Харалампиев се разминава единствено с пробация за дръзкото действие.Това обаче ще утежни още повече обстановката за Рочата, защото наказването изтича в края на идната година, т. е. то е в действие по време на случката в бар "Бикини”.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР