Голяма част от американското общество вярав, че правителството на САЩ

...
Голяма част от американското общество вярав, че правителството на САЩ
Коментари Харесай

57% от американците вярват, че правителството на САЩ знае повече за НЛО, отколкото признава пред обществеността

Голяма част от американското общество вярав, че държавното управление на Съединени американски щати знае повече за НЛО в сравнение с признава пред обществеността, съгласно ново изследване, извършено извънредно за Newsweek.

Анкетата, извършена от Redfield & Wilton Strategies, идва откакто Камарата на представителите съобщи, че ще стартира следствие поради изказванията на някогашен чиновник на разузнаването на Съединени американски щати, който съобщи, че държавното управление има безчовечен транспортни средства.

Проучването, извършено на 6 юли, откри, че 57% от интервюираните имат вяра, че държавното управление на Съединени американски щати разполага с повече информация за НЛО и извънземния живот, в сравнение с обществено споделя. 21% не мислят, че това е по този начин, до момента в който 22% споделят, че не знаят.

През юни някогашният офицер от военновъздушните сили и разузнаването на Съединени американски щати Дейвид Груш сподели пред The Debrief, че „ непокътнати и отчасти непокътнати транспортни средства “ са били открити от управляващите и че информацията се крие от държавното управление на Съединени американски щати.

Джеймс Комър, ръководител на комисията по контрол на Камарата на представителите, тогава съобщи, че ще има чуване на изказванията. Разследването би трябвало да бъде ръководено от представителите на Републиканската партия Анна Паулина Луна от Флорида и Тим Бърчет от Тенеси, които споделиха пред Newsweek, че възобновената технология за НЛО може да бъде „ модифицирана “, само че към момента „ не схващат “ по какъв начин работи.

Груш още веднъж повтори изказванията си за съществуването на обекти с „ безчовечен “ генезис пред NewsNation.

„ Това са извличащи механически транспортни средства с безчовечен генезис, наречете го галактически кораби, в случай че желаете, транспортни средства с другоземен безчовечен генезис, които или са кацнали, или са се разрушили “, изясни Груш. Той упрекна държавното управление на Съединени американски щати, че организира „ комплицирана дезинформационна акция “, с цел да скрие тази информация. „ Понякога се натъквате на мъртви водачи и, вярвате или не, колкото и фантастично да звучи това е истина. “

Говорител на Министерството на защитата на Съединени американски щати сподели след изявлението с NewsNation, че „ не е разкрило каквато и да е проверима информация, която да обоснове изказванията, че някакви стратегии по отношение на притежанието или противоположното инженерство на каквито и да било извънземни материали са съществували в предишното или съществуват сега “.

На въпрос дали имат вяра, че държавното управление на Съединени американски щати има „ безчовечен истински механически транспортни средства “, 34% от запитаните в анкетата за Newsweek отговорят позитивно, а 30% не имат вяра на тези изказвания. 36% нямат мнение по въпроса.

Малко под трима на всеки пет интервюирани споделят, че държавното управление на Съединени американски щати ще може да скрие доказателства за съществуването на извънземни, в случай че ги има, до момента в който 21% дават отговор, че държавното управление няма да може да го направи.

Когато бяха запитани за следствието на Комисията за контрол на Камарата на представителите, 40% от запитаните поддържаха или мощно поддържаха законодателите, които преглеждат изказванията на Груш. Други 35% не поддържат, нито се опълчват на следствието, а 10% се опълчват или мощно се опълчват на инспекцията. 16% нямат отговор на въпроса.

Анкетата е извършена измежду 1500 гласоподаватели в Съединени американски щати.

В края на юни републиканският сенатор Джош Хоули от Мисури също упрекна държавното управление на Съединени американски щати в прикриване на „ голям “ брой неидентифицирани въздушни явления

„ Броят им явно е голям, голям “, сподели Хоули пред NewsNation. „ Правителството има тази информация, анай-доброто, което мога да кажа за това, е, че я пази от обществеността от дълго, доста дълго време. “

Сенаторът Марко Рубио от Флорида разяснява, че хората, обсъждащи изказванията към съществуването на  извънземни самолети, „ са били на доста високи позиции в държавното управление на Съединени американски щати “.

В средата на януари Службата на шефа на националното разузнаване (DNI) разгласява отчет за наблюдения на НЛО или неидентифицирани въздушни феномени (UAP).

Има общо 510 наблюдения на неидентифицирани въздушни феномени (UAP), записани в отчета за 2022 година, а общите наблюдения са скочили с 366 от предходния оповестен отчет

Малко над половината от новите наблюдения бяха счетени за „ незабележителни “, само че от останалите 171 наблюдения, някои „ наподобява са показали необикновени летателни характерности или благоприятни условия за осъществяване, и изискват спомагателен разбор “, се споделя в отчета.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР