Голяма авария наложи спирането на тролеите днес. Малко след 10:30

...
Голяма авария наложи спирането на тролеите днес. Малко след 10:30
Коментари Харесай

Голяма авария спря тролеите за неопределено време

Голяма повреда наложи прекъсването на тролеите през днешния ден. Малко след 10:30 часа въздушно-контактната мрежа бе раздрана на няколко места, в региона на второто кръгово кръстовище на моста на река Марица. Екипи на сдружението се заеха незабавно с отстраняването на повредата. Предполагаема причина за компрометирането на ВЕКМ е извънгабаритен товар, който е минал през града ни.

Това е вторият случай на скъсани проводници от извънгабаритен товар за тази година и нанасянето на големи вреди на сдружението.

Наложително е превозването на извънгабаритни товари в границите на града да се съгласува с електро транспортното сдружение, като се прецизира деня, часа и трасето, по което ще премине тежкия товар. Служители на „ Тролейбусен превоз – Пазарджик “ АД спомагат за безпроблемното прекосяване транспортното средство. В сдружението обаче не са постъпили данни за идно прекосяване на извънгабаритен товар. Най-вероятно ще бъдат тествани камерите на кръстовището, с цел да се откри транспортното средство предизвикало повредата.

Екипите на „ Тролейбусен превоз – Пазарджик “ АД ще работят до отстраняването на повредата. Движението на тролейбусите ще бъде възобновено незабавно след отстраняването на вредите.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР