Голям ужас сполетя 3-годишно дете. Както БЛИЦ съобщи то бе

...
Голям ужас сполетя 3-годишно дете. Както БЛИЦ съобщи то бе
Коментари Харесай

Кошмарът с 3-годишното дете в Пловдив бил голям, майка му разкри покъртителни подробности!

Голям смут сполетя 3-годишно дете. Както БЛИЦ заяви то бе затиснато от врата на рейс от градския превоз, движил се по линия №66. Инцидентът се е случил следобяд, към 18:30 часа в събота на спирка на бул. Пещерско шосе.

Майката на детето Цвети описа за ужасяващите събития и последвалият обстановката парадокс. Жената едвам съумяла да поеме с тялото си тежестта на затварящия се механизъм на вратите, с цел да може детето ѝ да не бъде смачкано, написа trafficnews.bg.

Детето плачело, а водачът даже не станал от мястото си, до момента в който кондукторката не го посъветвала да отиде при дамите.

Дъщерята на Цвети била откарана в болница дружно с майка си. Жената има натъртвания, а детето е с травма на едната ръка. Двете са освободени за домашно лекуване.

60-годишният лидер на рейса е тестван с дрегер за алкохол, резултатът е негативен, оповестяват от Министерство на вътрешните работи. Но майката споделя, че индивидът се е държал повече от несъответстващо при разигралата се обстановка. Той се надявам майката да си тръгне без да вика полиция.

За позволеното нарушаване чиновниците на реда му съставили акт от чиновници на бранш “Пътна полиция”.

Вижте цялостния роман на Цвети, описващ преживения смут от нея и детето ѝ:

" В събота рейс на линия 66 за малко да смачка 3 годишното ми дете! От последна трета врата, аз и детето ми слизахме, по принцип постоянно виждам да слезе първо детето, по-късно аз, с цел да избегна това, което ни се случи. Шофьорът безусловно след секунди потегли да затваря вратата, аз се пробвах да я спра с тялото си с цел да не затисне детето и колкото да издърпах детето във вътрешността.... то плачеше, аз крещях да отворят вратата… всичко стана доста бързо!

От цялостен рейс с мъже и дами, единствено едно младо момиче ми оказа помощ!!!! Кондукторката се опитваше да ме успокои, че всеки ден ставали сходни неща, че водача нямал видимост, че бил доста часове зад кормилото, че бил изкарал инфаркт. Неща, които грам не ме интересуват!

Шофьора даже не пристигна да огледа по какъв начин е детето! След като го споделих това, кондукторката го извика, той даже не сподели „ скърбя “, а взе обикновено да се оправдава. Това за мен не е никакъв мъж! Не знам и по какъв начин са го назначили на работа... Като схванаха, че няма просто да си потегли, кондукторката се обади на 112, колата за спешна помощ пристигна бързо.

Бяхме покрай хирургиите и ни закараха там. Детето ми е добре, мен всичко ме боли от това, че се пробвах да спра вратата и че падахме обратно, само че значимото е че детенцето ми е добре и не се постановиха някакви по специфични грижи за него!!

В болничното заведение пристигна и полиция, с документи които имам от случилият се случай, ще се обърна към компанията на автобусна линия 66!

Не е почтено по отношение на всички естествени хора, да има такива ненормални водачи застрашаващи живота ни и на децата ни!

Днес детето ми като бяхме на открито и видя рейс, ми сподели че не желае повече да се качва на автобусчето! Определено е уплашено детето!!! Дори и аз, която съм много безстрашна, сега изпитвам смут като си спомня какво можеше да ни се случи през вчерашния ден. “
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР