Голям SUV, подходящ за теглене, със сигурност ще се появи

...
Голям SUV, подходящ за теглене, със сигурност ще се появи
Коментари Харесай

Mitsubishi Pajero ще се завърне през 2027 година

Голям SUV, подобаващ за изтегляне, сигурно ще се появи в Австралия, защото нови данни сочат възобновление на Pajero до три години.

Все повече доказателства сочат, че известният японски офроуд SUV ще възкръсне, а нови данни от Япония сочат, че прероденото Pajero към този момент е в развой на разработка и ще бъде пуснато на пазара до 2027 година

Така твърди добре осведоменото японско автомобилно издание Best Car, чиято осведомителна мрежа показва, че " Pajero ще бъде съживен за да слезе от индустриалната линия през 2027 година ".

Производството на Pajero беше прекъснато през 2021 година след четири генерации, датиращи от 1982 година, а последната информация съответствува с мненията на основния изпълнителен шеф на Mitsubishi Австралия Шон Уесткот, който предишния месец съобщи пред carsales, че възобновяване на огромния SUV - и на името Pajero са доста на дневен ред.

" Ще изтъквам нашия световен основен изпълнителен шеф, който сподели, че Pajero е доста скъпо и доста мощно име и каквото и да сменяем с него, то би трябвало да бъде доста мощно и доста значимо ", сподели Уесткот.

Докато набира скорост възроденото Mitsubishi Pajero, техническите му детайли остават незнайни, само че японският авто производител, който е част от алианса Renault-Nissan-Mitsubishi може да се възползва от два евентуални коридора за развиване.

Затова едната посока е преработване/преустройство на идващото потомство Y63 Nissan Patrol, което би трябвало да се появи първо в Съединени американски щати по-късно тази година, преди да дойде в Австралия към средата на 2025 година

Според световния продуктов началник на Nissan новият Nissan Patrol ще бъде " доста по-добър " от най-продавания SUV от по-горен клас в Австралия - Toyota LandCruiser 300 Series.

Другият път към възроденото Pajero е новата платформа с рама вид " стълба ", която е в основата на идващото потомство Mitsubishi Triton ute и идния му сестрински SUV модел, новото Pajero Sport, което може да употребява и новото потомство P2 на Renault-Nissan-Mitsubishi, основано на plug-in хибридна система за тежкотоварни коли 4x4.

Официалните документи за продуктовата тактика, оповестени от Mitsubishi, демонстрират, че напълно новият Pajero Sport, основан на Triton, ще бъде пуснат на пазара до 2025 година и се чака да бъде последван от още по-голям нов Pajero.

Ако Pajero в последна сметка се базира на идващото потомство Y63 Patrol, то евентуално ще употребява същия 3,5-литров бензинов V6 с две турбини, само че австралийския началник на Mitsubishi подсказва, че възроденото Pajero ще се насочи към хибридни или даже plug-in хибридни задвижващи елементи.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР