Голям стрес е преживяла 20-годишната участничка в шоуто Ергенът Виктория

...
Голям стрес е преживяла 20-годишната участничка в шоуто Ергенът Виктория
Коментари Харесай

Опитали да изнасилят Вики Тасева от Ергенът

Голям стрес е претърпяла 20-годишната участничка в шоуто " Ергенът " Виктория Тасева, откакто са се пробвали да я изнасилят. Чаровното момиче от София не желае да си спомня за ужаса, през който е трябвало да мине неуотдавна.

Този спомен се появи в нейното схващане при заложен въпрос от нейна конкурентна в шоуто, а Вики не съумя да скрие сълзите си и изпадна в суматоха, а сълзите й наводниха половин Турция.

` " Кое е най-неприятното нещо, което ти се е случвало в живота ", попита я нейната съперничка Ния-Косара. Виктория мигновенно се срина и стартира да плаче. " Как може да ме пита нещо толкоз персонално ", разрида се тя.

По-късно пред девойките с половин уста е споделила, че преди няколко години са се пробвали да я изнасилят. Тя не изпада в детайлности, само че единствено при мисълта за претърпяното и тя изпада в под паника боязън, а сълзите потеглят като водопади от красивите й очи.

Очакваме в идващите епизоди Виктория са събере сили и да опише цялата история, тъй като доста девойки са попадали в нейната обстановка и е хубаво да й вдъхне кураж.

Вики е на 20 години и следва уеб дизайн. Родена е в гр. София, само че във вените й тече украинска кръв. Участва в „ Ергенът “, с цел да изживее мощни страсти и да открие любовта. Признава, че най-големите оръжия, с които притегля мъжете, са усмивката и скромността й и счита да употребява точно тях, с цел да си проправи път към сърцето на Виктор.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР