Голям стимул получиха българските тенисисти - за първи път в

...
Голям стимул получиха българските тенисисти - за първи път в
Коментари Харесай

Трима българи в София Оупън, организаторите още мълчат за Гришо

Голям тласък получиха българските тенисисти - за първи път в тригодишната история на Sofia Open всички "уайлд карти " се дават на родни тенисисти.
Най-добре класираният ни тенисист след Григор Димитров - Димитър Кузманов, извоювалият "уайлд кард " като първенец от държавното състезание на закрито Александър Донски и огромният ни гений Адриан Андреев ще се включат непосредствено от главната скица на шампионата. През декември Андреев завоюва купата на шампионата Eddie Herr, който е измежду най-престижните съревнования в света за юноши и девойки до 18 години.

Кузманов, Донски и Андреев влизат в главната скица на сингъл.

Организаторите обаче не престават да мълчат по отношение на присъединяване на Григор Димитров, който преди дни разгласи, че е с контузия в рамото.

"Това е превъзходна опция за българските тенисисти и най-много за младия Адриан Андреев, който ще направи своя дебют в главната скица на АТП шампионат тъкмо в България. Пожелаваме му всичко най-хубаво ", съобщи турнирният шеф на DIEMA XTRA Sofia Open 2018 Пол Макнами.

Големият тенис шампионат в София е от 4 до 11 февруари в "Арена Армеец ". Билетите са в продажба на eventim.bg и в партньорската мрежа в цялата страна.
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР