Голям спортен празник BraVo Пловдив спортува и пее с Малки

...
Голям спортен празник BraVo Пловдив спортува и пее с Малки
Коментари Харесай

Браво, Пловдив! Голям спортен празник събира малки и големи в парк „Рибница” на празника на града

Голям състезателен празник " BraVo Пловдив спортува и пее с Малки и Големи "   събира малчугани и техните родители в парк „ Рибница ” на празника на Пловдив. На 6 септември, в Деня на Съединението на България, гражданско съдружие „ Браво, Пловдив ” провежда доста занимания за децата на града.
Прочетете още
Известни спортисти, музиканти и други известни лица у нас ще се включат в разнообразни игри и занимания за малчуганите. На събитието ще гостуват митове на българския спорт, които ще направляват дребните очаквания и даже ще се състезават един до друг с тях.   

Водещ на събитието ще бъде вокалистът на рок групата D2 Деян Каменов- Дидо. Записването за спортните надпревари стартира от 10:00 до 10:30 часа, а записванията за музикалната изява и присъединяване в състезанието от 10:30 до 11:00 часа.

Част от спортистите, които ще участват на празника са звездата на Локомотив Пловдив – Христо Златински, Тодор Тимонов от ПФК Спартак Пловдив, старши треньор Иван Манолов и неговите дребни и огромни ученици по бразилско джу-джицу,  дребните гении от ФК " Юнайтед Пловдив " -Пловдив и техният президент Марко Марков, както и други изненади.

На сцената ще забележим и обичани български реализатори, които ще бъдат част от журито в състезанието за музикални гении.  Сред тях са артистът Тино, който е участник в няколко риалити излъчвания, вокалистът на рок групата D2 Дидо, надарените деца от ART Voice Centre и други.

От " BraVo, Пловдив! " са обезпечили доста награди за участниците, като най- дейните ще получат футболни топки и фанелки с подписи на известни спортисти и книги с подписи на Слави The Clashers= 

Събитието е с вход свободен и всички са поканени да участват и да се включат в заниманието, без ограничаване на възрастта.

Събитието във Фейсбук: 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР