Голям скандал се развихри в ефира на Референдум по БНТ.

...
Голям скандал се развихри в ефира на Референдум по БНТ.
Коментари Харесай

Цирк в Референдум! Подадоха маска на Мангъров. Той: Това е безсмислено, една страхотна заблуда

 Голям скандал се развихри в ефира на " Референдум " по Българска национална телевизия. В основата му бяха доцент Атанас Мангъров от листата на АБВ и Антоанета Цонева от " Демократична България ". 

Двамата влязоха в пикантен спор, като започнаха да се надвикват, а феновете не можеха да схванат и една тяхна дума. Водещата Добрина Чешмеджиева неведнъж опита да поеме самодейността на диалога, само че без триумф. 

" Моля ви, дано аз да задавам въпросите ", за следващ път прикани тя, само че доцент Мангъров продължи със залпа си, изключително сърдит от неналичието на събеседник в лицето на Българска социалистическа партия.

Цонева дръзна да упрекна Мангъров, че е съдействал за инфодемията у нас. Тя занесе на банката на инфекциониста дезинфектант и маска, поставени прилежно в транспарантен плик. Настоя, че той от доста време върви с една и съща маска.

" Това е провокация. Носенето на маски е безсмислено. Това е страхотна илюзия ", реагира остро доцент Мангъров и избута с ръка на земята плика с маската и шишенцето с дезинфектант.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР