Голям скандал с участието на Неймар, Винисиус Жуниор и Ричарлисон

...
Голям скандал с участието на Неймар, Винисиус Жуниор и Ричарлисон
Коментари Харесай

Пореден скандал с участието на Неймар

Голям скандал с присъединяване на Неймар, Винисиус Жуниор и Ричарлисон се развихри в Бразилия. Местните издания пишат, че тримата са организирали празненство преди международната подготовка с Венецуела (1:1) нощес. На купона са участвали и половинките на футболистите.

Ето какво написа журналистът и водещ Матеус Балди в обществените мрежи:

" Не толкоз равенството на бразилския тим с Венецуела стана тематика в Куяба, а по-скоро " празненството ", на което участваха някои играчи. В аудио в WhatsApp, което циркулира в интернет пространството, една жена показва, че Неймар дружно с Ребека Рибейро, Винисиус, Летисия Согиро, Ричарлисон и Рита Лопес провеждат празненство.

Във видео, което също става доста известно в обществените мрежи, някои хора показват, че на изображението русокоската, която се появява, е инфлуенсърката Летисия Согиро, напускаща сутринта хотела, в който е бил отседнал бразилският тим. Вчера Ребека, упрекната за хипотетичната среща с Неймар, даже качи фотография в интернет с играча, който го назовава " брат ", а през днешния ден, след цялата дискусия, Неймар качи видео, в което приказва за слуховете. Ребека даже заплашва да съди някои хора. Летисия и Рита към момента не са коментирали своите обществени мрежи ".
 Венецуела не се даде на Бразилия
Венецуела не се даде на Бразилия

Така Венецуела към този момент е с четири точки, колкото имат още Уругвай и Чили
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР