Голям скандал с участието на бившата манекенка Цеци Красимирова тресе

...
Голям скандал с участието на бившата манекенка Цеци Красимирова тресе
Коментари Харесай

Ексклузивно в BulNews! Страхотен скандал с Цеци Красимирова в Скопие, 2 чужди посолства реагираха

Голям скандал с присъединяване на някогашната манекенка Цеци Красимирова тресе столицата на Северна Македония Скопие, научи извънредно организация BulNews.
Преди няколко дни кортежът й от 3 джипа е бил спрян в центъра на града от полицейски патрули, без да има забележима причина за това. Родената във мездренското село Зверино хубавица и нейната защита били принудени да се подпрат на капаците на колите, след което им направили демонстративен обиск. След края на акцията униформените си тръгнали, без да имат искания към тях.
Още на идващия ден последвала остра реакция на американското и българското посолство към формалните управляващи.
Оказало се, че никой от вътрешното министерство не е бил авансово известен за дейностите на полицията. Самата акция била ръководена от трима чиновници на отдел „ Специални единици “ към службата за сигурност УБК. В момента тече следствие кой е наредил кортежа на Цеци Красимирова да бъде спиран и обискиран. Замесените в случая обаче мълчат и не издават нейния гарант. Има съмнения, че в основата на показната акция е някогашен началник на УБК, който сега е следствен.
Цеци Красимирова е в Скопие поради нова инвестиция. Преди нова година тя закупила помещение от към 300 кв. м. в центъра на града, където възнамерява за отвори „ Кофе шоп “. Подобни магазини има в Холандия, Норвегия, Испания и други страни, като в тях се продават разнообразни марки кафе и марихуана.
Българката е женена за американския мултимилионер Майкьл Струмейтис, който е един от най-големите търговци на марихуана в света. Цеци е опора на мъжа си в бизнес империята му и двамата стъпиха на нови пазари през предходната година, измежду които Македония и някои азиатски страни. Двамата живеят в първокласно имение в един от най-скъпите квартали на Барселона.
В момента брачният партньор й изкупува цялото количество коноп за медицински цели, което се отглежда на територията на Северна Македония. Очевидно посредством акцията против неговата брачна половинка се цели да му бъде оказан напън с кого да работи, само че това съумя единствено да провокира скандал с присъединяване на още 2 страни.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР