Голям скандал може да избухне в българския футбол, съобщава сайтът

...
Голям скандал може да избухне в българския футбол, съобщава сайтът
Коментари Харесай

Голям скандал може да избухне с директор на Левски

Голям скандал може да избухне в българския футбол, оповестява уеб сайтът Sportal.bg. В централата на БФС е получен сигнал с доказателство, че спортният шеф на Левски Ивайло Петков продължава да се изявява като футболен сътрудник, макар че няма право да пази ползите на играчи, които не са благосъстоятелност на " сините ". Преди към 15 дни, някогашният национал оповестил документално пред собствен турски сътрудник, че държи на 100% правата за чужбина на национала Александър Цветков от Берое, пробвайки се да го трансферира в Турция. Играчът даже е удостоверил това пред интернационалния импресарио.

Временният президент на БФС Михаил Касабов, изпълнителният шеф Борислав Попов, както и заместник-изпълнителният шеф на централата Антон Попов, са били известени за тази неправда. Напомняме, че точно Касабов беше ръководител на комисията за лицензиране на мениджърите в България. Той е бил безапелационен, че в случай че всичко това е правилно, Ивайло Петков го грози съществено наказване.

Интересното е, че изпълнителният шеф на Левски Павел Колев е бил осведомен публично за всичко още преди 10 дни.

Както е известно, трикратният първенец с Литекс беше управител преди да одобри предлагането на Левски, след което през предишния юни пусна молба до БФС, с цел да му бъде спрян краткотрайно лицензът на футболен сътрудник, с цел да няма спор на ползи с новата му служба. Именно заради този проблем беше показан публично на медиите едвам през август 2019 година.

Петков, който е първенец на Турция с Фенербахче, в кариерата си има близо осем години в турския футбол, където е натрупал и голям брой познати в разнообразни клубове. /topsport.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР