Голям скандал гръмна в Босна и Херцеговина, а в него

...
Голям скандал гръмна в Босна и Херцеговина, а в него
Коментари Харесай

Голям скандал гръмна в Босна и Херцеговина, обявиха Петев за престъпник

Голям скандал гръмна в Босна и Херцеговина, а в него е забъркан и Ивайло Петев, който води локалния народен тим по футбол. Опитният вратар Асмир Бегович, който в този момент е част от Евертън, само че не попада в сметките на селекционера на родината си, атакува управлението на футболната федерация и българина, наричайки ги " нарушители ".

Повод за гневната реакция на Бегович станаха празните трибуни на стадион “Билино поле” по време на приятелския мач с Кувейт нощес, извоюван с 1:0.

Местният публицист Саша Ибрул качи фотография в " Туитър " и написа: " Колко печален миг за босненския футбол. Благодарение на страхотната работа във футболната федерация в последните години, стигнахме досега, в който никой не се интересува от националния ни тим ".

Минути по-късно Бегович показа мнението на журналиста и добави: " Правилно. Водени от нарушители. Вицо, Миске (б.р. -Звездан Мисимович), Петев и група сътрудници. Вместо да бъдем футболен тим, който сплотява нацията, ние се превърнахме в страница в eBay, с цел да пълним джобовете на нарушители. Заповядайте… ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР