Голям шампион по борба е депутатът, който е уличен в

...
Голям шампион по борба е депутатът, който е уличен в
Коментари Харесай

Голям шампион по борба е депутатът, който е уличен в блудство

Голям първенец по битка е депутатът, който е махленски в блудничество. По-рано денем Sofia24.bg  ви заяви, че Софийска градска прокуратура е предложила на основния прокурор на Република България да внесе стимулирано искане до Народното събрание на Република България (НС) за предоставяне на позволение за привличане към наказателна отговорност на Д. А., народен представител в 49-ото Народно заседание. 

Даниел Александров е роден на 13 септември 1991 година в град Дупница. Той е български състезател по класическа битка. Сребърен медалист в категория до 82 кг на европейското състезание през 2020 година.

Сред другите му триумфи са два бронзови медала от европейските шампионати през 2018 и 2019 година, както и бронзов орден от европейските игри в Баку през 2015 година.

Александров взе участие и на олимпийските игри в Рио де Жанейро през 2016 година където отпада на осминафиналите.

Ето какво сподели някогашният състезател пред публицисти в София:  " Всичко това, което излиза през днешния ден по мой адрес, на дъното на всичко това стои моят бракоразвод, който е към този момент от месец и половина, два. Опитах се да го запазя в загадка ", сподели пред публицисти националният представител от ГЕРБ-СДС Даниел Александров.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР