Голям секс скандал разтресе футбола, и по-специално аржентинския, където най-великата

...
Голям секс скандал разтресе футбола, и по-специално аржентинския, където най-великата
Коментари Харесай

Сексскандал в Аржентина: Младите футболисти третирани като...проститутки

Голям секс скандал разтресе футбола, и по-специално аржентинския, където най-великата игра е обожествявана. Момчета от един от юношеския тим на Индепендиенте били третирани като проститутки от управлението на клуба и употребявани като секс играчки от футболни функционери.

Скандалът избухва, откакто едно от момчетата от юношеската академия на футболния клуб споделя с психолог, че дружно с още шестима от съотборниците му са били употребявани като проститутки.

Сексуалните похищения се трансформирали в норма на държание за редица от функционерите на клуба при общуването им с подрастващите футболисти, оповестява испанският вестник "Марка ", представен от "Русская весна ".

Момчетата, пристигнали в академията от далечни райони на страната, били съблазнявани със скъпи дарове, фешън движимости и пари, с които да могат да си отидат до у дома и да се видят с родителите.

Прокуратурата в Буенос Айрес е арестувала уредника на шампионата за юношеските тимове Алехандро Карлос Дал Чин, футболния сътрудник Хуан Мануел Диас Валон и футболния арбитър Мартин Бустос, който съгласно обявата бил ХИВ-инфектиран.

Участниците в грандиозния секс скандал са застрашени от 20 години затвор.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР