Голям рев, че Конституцията ни била остаряла и че два

...
Голям рев, че Конституцията ни била остаряла и че два
Коментари Харесай

Юрист: Голям рев, че Конституцията ни била остаряла

" Голям плач, че Конституцията ни била остаряла и че два милиона българи могли да гласоподават, само че не можели да вземат участие в ръководството на страната.

Не считам да задълбочавам в тая нелепост, единствено ще обърна внимание на това, че тези дето не са в България и работят по огромната чужбина, не са безусловно непознати жители. В интерес на истината се колебая от тия 2 милиона да има и 20 000, които имат непознато поданство ", във Facebook.
 Щом имаш непознато поданство, не може да си на обществен пост - за какво? Щом имаш непознато поданство, не може да си на обществен пост - за какво?
Казусът с Кирил Петков и поданството му е добър спор да бъде издигнат въпроса дали е свястно да има ограничаване в поданството, к...

" Нали не си мислите, че всяка сервитьорка или берач на ягоди, без да наскърбявам тия хора, имат британско поданство?

В интерес на истината от моите познати зад граница, които са десетки, знам тъкмо с двойно поданство.

Че мозъците не са безусловно изтекли, мисля че го констатирахме от дълго време, а самият факт, че идваш от еди къде си, не те прави кадърен да се кандидатираш за министър или народен представител тук. Хем желаеме да сме самостоятелни, хем си плюем на Конституцията.

А в случай че се чувствате толкоз демократи и онеправдани, може да ревизирате какво споделя законодателството на огромните демокрации по въпроса. "
 ИК на Радев и Йотова: Президентът не е задължен да ревизира декларациите на министрите ИК на Радев и Йотова: Президентът не е задължен да ревизира декларациите на министрите
Инициативният комитет на Румен Радев и Илияна Йотова излезе с позиция за решението на Конституционния съд (КС) за поданството на Кири...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР