Голям ремонт очаква Дома на младоженците в Пловдив, научи Plovdiv24.

...
Голям ремонт очаква Дома на младоженците в Пловдив, научи Plovdiv24.
Коментари Харесай

Добра новина и приятна изненада за всички, решили да се оженят в Пловдив

Голям ремонт чака Дома на младоженците в Пловдив, научи Plovdiv24 . Добрата вест за читателите ни бе доказана и от шефа на Оперативна програма "Радостни обреди " Румяна Толова.Голямата зала чака цялостна смяна със средства, които общинското дружество ще получи от бюджета на Пловдив.
"Младоженският дом не е сменял визията си от 60-те години на предишния век, когато е издигнат ", описа за читателите ни Толова. 
"Сградата е остаряла, а желаеме да придобие съвременен тип, желаеме да е комфортна, красива и функционална. Още е рано да се приказва за точни планове и визия, само че се веселя и съм признателна, че получих подпомагане от кмета Иван Тотев за осъществяване на този план. Ще изчакаме да бъдат отпуснати средствата и започваме усърдна работа. "
Все още обстоен проект за ремонта няма, само че има хрумвания за това по какъв начин ще наподобява. Най-общо ще бъде сменена дограмата и покривът, ще се се сменят настилките, ще бъде главно ремонтирана и залата за младоженци, която ще се снабди и с забавна облага. 
"Това ще бъде изненадата и комплиментът към младоженците, избрали Пловдив за подписване на цивилен брак. Искаме да им дадем не просто обред, а едно друго прекарване. ", показа Толова. 
Има и друга смяна - след ремонта администрацията на общинското дружество ще освободи пространствата, които заемаше досега в зала "Лотус ", упованията са там да се настанят експонати на Природонаучния музей. Така чиновниците, грижещи се за бракосъчетанията на влюбените, ще разположат офисите си в една част от някогашната бирария "Розенхоф ". Имотът е общински, само че дълго време не съумя да откри нов наемател и в този момент ще заживее нов живот на ново занятие. Очаква се средствата за ремонта да бъдат гласувани на Общинска сесия през идната седмица.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР