Голям процент от училищата в Бургас са затворили заради получени

...
Голям процент от училищата в Бургас са затворили заради получени
Коментари Харесай

ОДМВР-Бургас с подробности за сигналите за бомби в редица училища

Голям % от учебните заведения в Бургас са затворили поради получени, оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи. Те са пристигнали на електронните им пощи . Текстовото известие е било еднотипно. 

До момента над 15 са бургаските образователни заведения , които са открили заплашителния майл в пощите си. Ръководствата им разполагат с две благоприятни условия – или да подпишат протокол за вдишване на отговорност, като образователните занятия не се приключват и не престават с естествен темп или да анулират образователния развой за период от едно денонощие от констатиране на опасността .

В някои от учебните заведения сходни заплашителни майли не са открити и все още учениците и педагогическия личен състав не са евакуирани.

Служителите от ОДМВР – Бургас към този момент правят обстойни инспекции в затворените учебни заведения за съществуването на съмнителни движимости или предмети. В случай, че такива бъдат открити за обезвреждането им ще се включат чиновници от спец-екип от Главна дирекция „ Жандармерия, специфични интервенции и битка с тероризма ” към Министерство на вътрешните работи, оповестиха още от ОДМВР-Бургас. 

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР