Голям проблем за българското земеделие е Общата селскостопанска политика. В

...
Голям проблем за българското земеделие е Общата селскостопанска политика. В
Коментари Харесай

Марая Цветкова: Борисов може би се подготвя за падането на това правителство, ще разберем след местните избори

Голям проблем за българското земеделие е Общата селскостопанска политика. В Европейски Съюз от дълго време тлее потребността ѝ от промяна, тъй като тя фаворизира огромните производители, а по-малките са ощетени. Това сподели в ефира на Euronews Bulgaria политологът Марая Цветкова. Тя изрази мнение, че в случай че е нужно и животоспасяващо за някои от земеделските браншове, би могло да се употребява и държавно финансиране, а освен помощи от Европейски Съюз.
Сравнението на земеделците с терористи от страна на премиера Николай Денков докара до ескалация, която ще продължи. Той е министър-председател и по никакъв метод не може да се обръща към един или различен отрасъл с думата терористи. На второ място – от такава академична персона като него не се чака да употребява подобен език и на трето място - уповавам се това да е било неволна неточност, а не умишлен ПР ход.
Борисов може би се приготвя за рухването на това държавно управление, ще разберем това след локалните избори. Тогава той ще има мощен коз в ръцете си, тъй като картата още веднъж ще бъде оцветена в синьо, сподели политологът.
Иска ми се да обърна внимание на това, че тези, които най-ярко застанаха зад зърнопроизводителите бяха хора от президентската институция и такива към президента.
В последна сметка ще се откри някакъв разговор, само че е обикновено те да не скочат в ръцете на държавното управление още при първата покана за разговор, изключително при разменените реплики, сподели още Марая Цветкова.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР