Голям пожар унищожи продукцията на земеделци от Монтанско, съобщават от

...
Голям пожар унищожи продукцията на земеделци от Монтанско, съобщават от
Коментари Харесай

Огнен ад! Огромен пожар унищожи 1800 дка жито и 25 кошера в Монтанско

Голям пожар унищожи продукцията на земеделци от Монтанско, оповестяват от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи в града на Огоста.
Случката е от през вчерашния ден. В 14.35 часа полицията в Монтана постъпил сигнал за горящи аграрни земи и творби – жито и слънчоглед. Обадилият се декларирал, че те са благосъстоятелност на двама на 58 и 71 години от Мадан. Подалият сигнала допълнил, че горят и към 20 пчелни кошера, с неустановена благосъстоятелност все още, всички находящи се в землището на бойчиновското село.
Веднага след известието на мястото пристигнали два екипа пожарникари и бранш СОД, които загасили пламъците. Пожарът обаче е унищожил 1800 дка жито, 15 декара слънчоглед и фургон с 25 пчелни фамилии. Причината за случая е в развой на определяне.
Извършен е оглед на местопроизшествието и е формирано е досъдебно произвеждане в районното ръководство на Монтана.
В 19.29 часа екип огнеборци от регионалния град реагирали на сигнал за запалено жито във Владимирово. Пожарникарите загасили огъня, който обаче е унищожил 1 декар от продукцията. Предполагаема причина за произшествието е немарливост.
През миналия ден огнеборците от Монтанска облат са гасили пожар в сухи треви шубраци и боклуци. Горели са 100 кв. м. гуми в село Замфир, 50 кв.м. отпадъци в монтанския квартал "Кошарник " и 2 декара в Якимово.

*Снимката е илюстративна
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР