Голям пожар избухна в болница Ганди в столицата на Иран

...
Голям пожар избухна в болница Ганди в столицата на Иран
Коментари Харесай

Пожар обхвана голяма болница в Техеран

Голям пожар избухна в болница " Ганди " в столицата на Иран Техеран , оповестиха държавните медии в четвъртък, като формален представител сподели, че огънят е обхванал външната фасада на постройката, предава Ройтерс.

На този стадий няма информация за жертви или за аргументите за случая.

Държавната телевизия заяви, че регионът към болница " Ганди " в Северен Техеран е отцепен и болничното заведение се изтегля.

Педрам Пак-Айн, представител на Министерството на здравеопазването, сподели, че " никой " от служащите и пациентите в болница " Ганди " не е потърпевш .

Той добави, че повода за пожара не е ясна и добави: " Пациентите на болница " Ганди " се трансферират в други медицински центрове ".

Според информация от уеб страницата на болница " Ганди ", този комплекс разполага със 100 кревати, 17 операционни зали и 100 жилищни жилището. Все още обаче няма информация за броя на пациентите и другите хора в болничното заведение по време на пожара.

Говорителят на пожарната в Техеран Джалал Малаки сподели, че пожарът е почнал в 19:00 локално време (17:30 часа българско време) и пожарникарите са били изпратени в региона.

" Първоначалните отчети сочат, че пожарът е засегнал главно външната част на постройката на болничното заведение ", сподели Малеки пред държавната телевизия.

Ghandi hospital in Tehran, Iran is on fire. Several stations of firemen have rushed to the scene with water tankers and ladders. The number of casualties and the cause of the fire are yet to be confirmed.
— Volcaholic???? (@volcaholic1)
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР