Голям пожар гори и към този момент в района на

...
Голям пожар гори и към този момент в района на
Коментари Харесай

Пламъци обхванаха Психодиспансера на Сточна гара, 14 пожарни коли и 37 души гасят

Голям пожар гори и към този миг в региона на столичната Сточна гара. По предварителна информация огънят е избухнал в постройката на Психодиспансера, предава БНР.

На място са изпратени четиринадесет противопожарни автомобила с 37 пожарникари.

Огънят към този момент е локализиран и сега се доизгася, обясниха от вътрешното министерство. Сигналът за стихията е подаден към 5.10 часа тази заран. Причината не е ясна, само че не е изключено да става въпрос за късо съединяване в електрическата мрежа.

" Заедно с личния състав е направена евакуация на лежащо болните – 51 индивида. Те са в прилежащата постройка. Няма заплаха за тях. В момента дилемите са две – да се направи безусловно точна инспекция стая по стая, легло по легло, с цел да забележим дали няма някой човек, който не сме видели. Втората задача е гасенето на самия пожар ”, сподели за БТВ шефът на Главна дирекция " Пожарна сигурност и отбрана на популацията ” гл. комисар Николай Николов.

По предварителни данни две коли наоколо до пожара също са изгорели. Движението в региона се реализира обикновено. Зрители на bTV алармираха, че обгазяването се усеща чак до болница " Царица Йоанна-ИСУЛ ”. Тепърва ще се обясняват аргументите за пожара. Столичната Спешна помощ е мобилизирана и разполагаем при положение на потърпевши.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР