„Голям песимист съм. На 85 г. съм, преживях много неща,

...
„Голям песимист съм. На 85 г. съм, преживях много неща,
Коментари Харесай

Брижит Бардо с мрачни думи за света и бунта на планетата

„ Голям черноглед съм. На 85 година съм, претърпях доста неща, в това число войната през 1939-45 година, войната в Алжир… И мога да ви кажа, че в никакъв случай не съм виждала нещо толкоз трагично, като това, което претърпяваме в този момент. Врагът е неконтролируем. Имаше ТОРС, Ебола, СПИН, H1N1…, само че в никакъв случай не са били в пропорциите, които одобри коронавирусът “.

Брижит Бардо е под карантина в имението си „ Ла Мадраг “ в Сен Тропе, което от години не е напускала и всекидневието u от началото на пандемията не се е трансформирало. Киноиконата от 60-те година се е посветила напълно на отбраната на животните.

Погледът й към днешния свят е безсърдечен. Труд разгласява част от изявлението й пред „ Фигаро “:

Глупостта си остава огромен камшик за индивида. Заради ковид има изоставени домашни животни. Господарите им считат, че те предават заболяването. Това обаче беше опровергано от всички ветеринари, лекари, професори…

Тези подли французи виждат в животното най-лошото, което може да им се случи. На тях им поисквам да заловен ковид.

Китайците пък настояват, че мечата жлъчка лекува COVID-19, с изключение на куп други заболявания. От години съществуват „ ферми за жлъчка “, където близо 10 000 мечки са затворени в кафези с катетър в жлъчния мехур. Това е скандал, въобще не лекува нищо. Ще погубят последните диви животни, които са ни останали.

Това, което ни се случва, въобще не ме изненадва. С моя скотски инстинкт чувствам протеста на планетата против метода, по който хората я опустошиха. Той стартира с световното стопляне, наводненията, пожарите…

От известно време се случиха много неща едно след друго, поставяйки в заплаха популацията на света. Планетата се задушава от влудяващата демография. Това е в основата на всички проблеми, които разстройват живота ни през днешния ден.

Никога не съм виждала толкоз сложен за живот, толкоз унищожителен, толкоз принудителен, с такава липса на независимост свят.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР