Голям леден къс падна от небето в неделя вечерта и

...
Голям леден къс падна от небето в неделя вечерта и
Коментари Харесай

Голям леден къс падна от небето върху къща

Голям мразовит пай падна от небето в неделя вечерта и улучи къща в американския град Шърли в щата Масачузетс в Съединени американски щати и повреди покрива, съобщи Асошиейтед прес.

Според фамилията, живеещо в къщата, ледът може да се е изсипал от аероплан, пътуващ към интернационалното летище на Бостън. Двойката помислила в началото, че домът им е ударен от гръмотевица. Оценяват леденият пай като 6-9-килограмов.

" На процедура чухме детонация. Най-силният тропот, който съм чувал “, разяснява Джеф Илг. След това чули парчета, които се търкалят по покрива.

Съпрузите изтичали на втория етаж, с цел да ревизират децата си, които обаче продължавали да спят надълбоко макар шума. След това обиколили къщата, с цел да видят какво се е случило. Накрая излезли на открито, където Илг вижда голям мразовит блок до задната врата и парчета, разпръснати из задния двор и по покрива.

" Нямах визия какво е това “, сподели Илг, предава bTV. Той сграбчил фенерче и почнал да оглежда за вреди. Жена му се обадила в полицията и тогава той забелязал дупка в покрива с диаметър 45-60 сантиметра, само че вредите вътре в къщата били по-големи.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР