Голям интерес се наблюдава към полетите от новата редовна авиолиния

...
Голям интерес се наблюдава към полетите от новата редовна авиолиния
Коментари Харесай

Голям интерес към изгодните полети от Пловдив до Истанбул

Голям интерес се следи към полетите от новата постоянна авиолиния от летище Сабиха Гьокчен в Истанбул до летище Пловдив.
Авиокомпания Pegasus Airlines извършва два постоянни пътнически полета всяка седмица, чиято цена на билетите стартира от 49 евро в едната посока. Новата въздушна връзка основава големи благоприятни условия за жителите на района, а и на цялата страна, които ще се възползват от на ниска цена, бърз и комфортен превоз до Истанбул, а от там още веднъж с.
 
Авиокомпанията е стартирала своите постоянни полети през 1990 година и е възприела нискотарифен бизнес модел през 2005 година, след придобиването й от ESAS Holding. Като водещ нискотарифен транспортьор в Турция, Pegasus предлага на своите посетители опцията да пътуват налично и с млади самолети под егидата на модела на нискотарифната самолетна компания с убеждението, че „ всеки има право да лети “. От 2018 година Pegasus възприе мотото „ Цифрова самолетна компания “ и ръководи мрежа от 126 дестинации в 47 страни, в това число 36 вътрешни дестинации в Турция и 90 интернационалните дестинации; прави свързващи полети сред Турция и Европа, Северна Африка, Близкия изток, Русия и Централна Азия през летище Сабиха Гьокчен в Истанбул. Със своя метод, който се концентрира върху преживяването на гостите, Pegasus продължава да предлага цифрови технологии и неповторими нововъведения за възстановяване на преживяването при пътешестване.
 
След привършване на най-силната 2022 година в историята на Летище Пловдив, която отбелязва максимален  брой обслужени пасажери от основаването му до в този момент – 230 000, управлението на сдружението съумя да осъществя и огромен план, който да свърже Летище Пловдив с Летище Сабиха Гьокчен в Истанбул, Република Турция.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР