Голям Етериум (ETH) притежател наскоро е започнал значителен трансфер на

...
Голям Етериум (ETH) притежател наскоро е започнал значителен трансфер на
Коментари Харесай

Етериум кит прехвърля огромно количество токени – очаква ли се разпродажба?

Голям Етериум (ETH) собственик неотдавна е почнал забележителен трансфер на токени, което съответствува с 3% седмично повишаване на цената на криптовалутата.

Транзакции от подобен мащаб от страна на огромни играчи постоянно провокират опасения, неустановеност и подозрения (FUD), защото прехвърлянето към борса за криптовалути може да значи евентуална продажба на токените.

Следователно това може да докара до кратковременен спад в цената на Етериум . Според информация от Etherescan, огромния собственик е направил прекачване на 8,000 ETH, оценени на над $13 милиона, към Binance.

Когато се комбинира с предходните транзакции на притежателя, това възлиза на кумулативен трансфер от 12,000 ETH към борсата в границите на последните три седмици. Към сегашния миг адресът на портфейла поддържа баланс от 10,902 ETH, дружно с притежания в 57 други токена.

Моментът на тези огромни прехвърляния подтиква към спекулации за очакване на по-широка ликвидация на пазара на криптовалути, евентуално в отговор на речта на ръководителя на Федералния запас на Съединени американски щати, Джером Пауъл, след съвещанието на Фед по интервенциите на открития пазар (FOMC), планувано за 20 септември 2023 година

Такъв сюжет може да се развие, в случай че забележките на Пауъл продължат да показват ястребова позиция, като се има поради акцентът на Федералния запас върху поддържането на задачата за инфлация от 2%.

Изявленията на ръководителя биха могли да дефинират тона на идните събрания на FOMC през ноември и декември 2023 година, като евентуално приготвят почвата за бъдещи корекции на лихвените проценти през 2024 година

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР