Голям екшън сътвори малкият син на Тони Стораро - Емрах,

...
Голям екшън сътвори малкият син на Тони Стораро - Емрах,
Коментари Харесай

Емрах Стораро втрещи всички: Обиди фен, заплашва го!

Голям екшън сътвори дребният наследник на Тони Стораро - Емрах, който също се изявява като артист. Фенове на младежа се оплакват в обществените мрежи, че любимецът им ги е заплашвал с пердах. Един от тях, прочут като ловджия на подписи Веселин Любенов, разгласява в персоналния си профил във Facebook статус, където показва цялото си възмущение от отношението на Стораро-младши към него.

„ Жалко, че брат му е толкоз непретенциозен, печен, добър и оправдателен тоя не е в никакъв случай! Ще вървя и с него да се фотографирам на драго сърце и кеф и след това ще ме заплашва: ще те пребия и така нататък Чак ми написа на персонално известие, и то освен на мен и на други фенчета: Свали тази фотография. Не се одобрявам, и дрън-дрън, че не се харесвал. На едната фотография косата, на другата ръката, че не му е мускулеста “, твърди разярено Веселин.

Любенов написа още: „ Иначе написа и дава отговор на почитатели, че обичал да се снима и нямало проблеми да качват всевъзможни фотоси. Да бе, да. Кой лъже, нали имам скрийншот на мен и други почитатели с чатове да се изтрият фотосите, че не знам коя част на тялото си не харесвал, а другояче написа и споделя на всички места, че без фотошоп се качва “.

Въпросният почитател бе афектиран и на колежката на Емрах - Диона, която му отказала да се снимат. Там обаче не се стигало до закани. Екип на „ Телеграф “ потърси за коментар Емрах Стораро , само че до привършване на публицистичния брой той не подвигна мобилният си телефон, а по-късно го изключи.

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР