Голям брой таблетки от медикамент, забранен за свободна продажба, са

...
Голям брой таблетки от медикамент, забранен за свободна продажба, са
Коментари Харесай

Голям брой таблетки от медикамент, забранен за свободна продажба, са иззети от жител на Костинброд

Голям брой таблетки от медикамент, неразрешен за свободна продажба, са конфискувани от гражданин на Костинброд. Това оповестиха от ОДМВР - София. Извършителят е арестуван за период до 24 часа.

В хода на извършена през вчерашния ден полицейска интервенция на територията на Костинброд, чиновници на ОДМВР - София направили инспекция на лек автомобил „ ВАЗ 2107 “, ръководен от 55- годишен локален гражданин. В колата са открити и конфискувани 90 таблетки от неразрешен за свободна продажба медикамент, както и 40 от друго лекарствено средство.

При огледа на местопроизшествието е конфискуван и лекият автомобил заради подозрения за осъществена операция на рамата. При последвало претършуване на домашния адрес на лидера са открити и конфискувани още 300 таблетки от неразрешения медикамент и 40 от втория, открит в колата. Извършен е оглед на местопроизшествието, при което е конфискуван и втори лек автомобил - „ ВАЗ 21053 “, още веднъж заради подозрения за манипулиране на рамата.

При последващо претършуване, на различен населяван от мъжа адрес в Костинброд, е конфискуван и трети автомобил „ ВАЗ “ без регистрационни табели и с изрязана рама. Извършителят е арестуван за период до 24 часа. По случая е формирано досъдебно произвеждане, работата по което продължава.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР