„Голям брой монети от жълт метал, документи и фактури“ е

...
„Голям брой монети от жълт метал, документи и фактури“ е
Коментари Харесай

Прокуратурата показа злато в дома на Илия Златанов

„ Голям брой монети от жълт метал, документи и фактури “ е намерила прокуратурата при претършуване на дома на предприемача Илия Златанов, оповестиха от пресцентъра на държавното обвиняване.

В следствие на Антикорупционния фонд Златанов описа по какъв начин благодарение на магистрати е бил високомерен бизнесът му и по какъв начин са били заграбени негови полезности, конфискувани при ареста на сина му.
Николай Стайков: Извикан съм на разпит във вторник – нямам високи упования Журналистът е извикан по отношение на следствие на Антикорупционния фонд
Сега от прокуратурата настояват, че откритите монети съответстват точно с конфискуваните при акцията против Явор Златанов през юли 2019 година при следствие на присвоявания, пране на пари и други „ Монетите са върнати с приемно-предавателни протоколи “, пишат от прокуратурата.
Снимка: bTV
Връзката сред горните два абзаца не става ясна, до момента в който не се види профилът на основния прокурор Иван Гешев в „ Туитър “. Там фотосите от акцията са съпроводени със следния статус: „ Истината няма нюанси и бързо се открива. Очаквам така наречен „ Антикорупционен фонд “ да се извини на институцията Прокуратура на Република България, само че това изисква достолепие. Знаем от кое място идват хибридните офанзиви, те няма да спрат нашата работа в името на българските жители! “.



От днешните фрагменти фактически се виждат монети, само че не и 5-те кг злато, представени в изявлението на Златанов.
Снимка: bTV
Пред „ Дневник “ дъщерята на предприемача разяснява, че държанието на проверяващите е било необичайно и дори позволи, че може да има режисура с откритото. „ Те желаеха да създадат нещо, с цел да покажат, че татко ми лъже и че е човек, на чиито изказвания не може да се има вяра “, разяснява Пролетина Златанова пред онлайн изданието.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР