Голям 5,7-инчов екран с резолюция HD+, формат 18:9 и двойна

...
Голям 5,7-инчов екран с резолюция HD+, формат 18:9 и двойна
Коментари Харесай

UHANS i8 – безрамков, с лицево разпознаване

Голям 5,7-инчов екран с резолюция HD+, формат 18:9 и двойна съществена камера са топ характерности на модела

UHANS i8 е моден, осемядрен фаблет, с черен цвят и железна рамка

Безрамковите 18:9 смарт телефони са най-отчетливата наклонност на пазара през последната година. Тези устройства се отличават с огромно съответствие сред екран и тяло на смарт телефона, което доста усъвършенства потребителското преживяване и наред с извитите краища на екрана основава чувство за „ безконечност ” на картината.

Представител на новото потомство смарт телефони е моделът UHANS i8, който също така се отличава с технология за различаване на разположение, с която потребителят отключва устройството. Предвиден е, несъмнено, и наложителният скенер на пръстов отпечатък.

UHANS i8 сграбчва окото с блестящата си повърхнина и от двете страни

UHANS i8, доставян от онлайн магазина Tomtop, се явява 4G фаблет с огромен 5,7-инчов екран и резолюция HD+ 1440×720 пиксела. Сензорният екран е 10-точков, изпълнен във формат 18:9 и с 2.D извивка. Устройството има железна рамка и моден дизайн в черен цвят.

Смартфонът разчита на осемядрен чипсет MTK6750T на тактова честот 1,5GHz, допълнен от 4GB оперативна памет и 64GB непрекъсната памет, с опция за уголемение с microSD карти с потенциал до 128GB. Несъмнено, сходна настройка подсигурява безпрепятствено осъществяване на приложения, игри, видео и музика, изключително в бързите 4G мрежи.

UHANS i8 работи под ръководство на операционна система Android 7.0

Друга наклонност, в която се вписва UHANS i8, е двойна задна камера – в тази ситуация 13.0MP+2.0MP за боке резултат при снимане, с автофокус и мълния. Предната камера за селфи има резолюция 8 мегапиксела. На гърба на устройството е ситуиран и скенерът за пръстов отпечатък с 360-градусова идентификация и единствено 0,2 секунди време за реакция.

Нещо повече, UHAS i8 идва с технология за лицево различаване, която прибавя още едно равнище на сигурност за потребителя. Системата употребява за работата си предната камера на смарт телефона. Моделът разполага и с реверсивен порт USB Type-C, при който няма значение по какъв начин се слага кабелът. Този порт служи за зареждане на смарт телефона, продан на данни и като първокласен аудио излаз.

Дизайнът в черно придава непоколебим и първокласен тип на UHANS i8

UHAS i8 има два слота за сим карти и може да работи във всички публикувани мобилни мрежи, включително 2G, 3G и 4G. Вградената батерия с потенциал 3500 мАч обезпечава най-малко един ден пълноценно потребление на устройството за диалози, развлечения и сърфиране в мрежата. Моделът работи под ръководство на операционна система Android 7.0, с достъп до приложенията в онлайн магазина Гугъл Play.

Безрамковият 18:9 фаблет UHAS i8 се предлага сега за $139,99 в онлайн магазина TomTop, с безвъзмездна доставка. Комплектът на устройството включва самия смарт телефон, захранващ адаптер, кабел USB Type-C, протектор за екрана, силициев калъф, сим игла, адаптер Type C – 3,5-мм за слушалки и управление за потребителя.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР