Голям 1-инчов сензор с висока чувствителностБърз обектив 16x LEICA* DC

...
Голям 1-инчов сензор с висока чувствителностБърз обектив 16x LEICA* DC
Коментари Харесай

Новият Panasonic Lumix FZ1000 II - мощен и подходящ за всеки повод

Голям 1-инчов датчик с висока чувствителностБърз обектив 16x LEICA* DC VARIO-ELMARITLive View визьор с висока резолюция
Новият FZ1000 II е фотоапарат за всеки мотив. Оборудван с огромен 1-инчов датчик и обектив LEICA с 16x оптично варио, той е съвършеният полупрофесионален фотоапарат за най-запалените фото запалянковци. Заснемането на висококачествени фотографии при разнообразни условия е елементарно с разширените функционалности и характерности на фотоапарата, чието предопределение е да се снима най-хубавата фотография.

Когато бързината е от значително значение, FZ1000 II няма да ви съобщи, а функционалностите 4K Фотография и 4K Видео ще ви дадат спомагателна еластичност. Използването на задния екран със свободен ъгъл на въртене или Live View визьора с висока резолюция обезпечава композирането на фрагменти по допустимо най-хубавия метод.

* Обективът LEICA DC VARIO-ELMARIT е създаден благодарение на прецизни принадлежности, принадлежности и системи за първокласен надзор, които са сертифицирани от Leica Camera AG въз основа на строгите стандарти за качество на компанията.
Основни функционалности
FZ1000 II има допустимо най-хубавите функционалности и характерности за снимането на съвършената фотография .

Сърцето на фотоапарата е огромният 1-инчов 20.1-мегапикселов MOS датчик с висока сензитивност, който се характеризира с доста високо съответствие сигнал/шум – с други думи, това е идеалният избор за снимане на чисти изображения, без значение от равнището на осветеност. Обективът LEICA с 16-кратно оптично доближаване има фокусно разстояние 25-400 мм. (приравнено към 35 мм. фотоапарат), което го прави съвършен за всичко – от панорамна снимка до снимане на отдалечени обекти. Широкият диапазон на блендата от f/2.8-4.0 разрешава красиво замъгляване на фона, до момента в който новата минимална бленда f/11 е комфортна за детайлни пейзажни фотоси. Допълнителните функционалности и характерности също по този начин включват следното:
5-осев хибриден оптичен стабилизатор на облика „ 5-axis Hybrid O.I.S.+ “, компенсиращ заклащането на фотоапарата при всякакво фокусно разстояние.Фотографски стилове, включващи новия режим L.Monochrome D за усъвършенствани черно-бели фотоси.Поддръжка на Bluetooth Low Energy (4.2) и Wi-Fi съгласуваност (IEEE802.11b/g/n) за неотложно шерване чрез приложението Panasonic Image App.Дълъг живот на батерията, с функционалности за променливотоково и USB зареждане.Уловете всеки миг с LUMIX FZ1000 IIСупер-бързи интервенции и Light Speed AF (Светкавичен автофокус)Високоскоростно снимане в серияФункции 4K Фотография и 4K Видео за хващане и на най-краткотрайните моменти
В допълнение към преимуществата на датчика с висока сензитивност, FZ1000 II се характеризира с извънредно малко време за пускане и ултрабърз автофокус за почти 0.09 секунди. Предвидено е високоскоростно снимане в серия с 12 фрагмента в секунда (AFS) и висока скорост на пандиза 1/16000 (електронен затвор).

Прочутата функционалност 4K Photo (4K Фотография) на Lumix дава опция да се улови точния миг в сложни обстановки. С нея може да се снимат краткотрайни моменти със скорост 30 фрагмента в секунда, а в следствие да се изберат и запаметят мечтаните фрагменти. Новата функционалност Auto Marking (Автоматично маркиране) разрешава бързо и елементарно да се изберат най-подходящите фрагменти.
Други забавни 4K функционалности са Post Focus, Focus Stacking и опцията за съчетание на няколко изображения в един кадър с забавен резултат за изложение на придвижването.

Видеолюбителите могат да снимат извънредно безпрепятствено и качествено видео с висока QFHD резолюция от 3840×2160 пиксела при 30/25/24p.
Перфектен дизайн
Ергономичността на FZ1000 II е особено усъвършенствана, с цел да бъде фотоапаратът оптимално комфортен за снимане. Бързият и високопрецизен 0.39-инчов OLED Live View визьор се характеризира с резолюция 2360k точки и нарастване 0.74x. Зрителното разстояние от 20 мм. му обезпечава доста добра видимост, даже за фотографи, които носят очила. Същевременно, 3.0-инчовият заден екран е с разграничителна дарба 1250k точки, сензорно ръководство и свободен ъгъл на въртене – до 180 градуса встрани и 270 градуса нагоре и надолу – за снимане от всеки вероятен зрителен ъгъл. Интуитивното ръководство включва двойна система от челен и заден диск за настройки и общо 13 елементарно налични функционални бутона.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР