Головата машина на Борусия (Дортмунд) - Ерлинг Халанд, който от

...
Головата машина на Борусия (Дортмунд) - Ерлинг Халанд, който от
Коментари Харесай

Ерлинг Халанд със специални подаръци за всички в Борусия

Головата машина на Борусия (Дортмунд) - Ерлинг Халанд, който от идващия сезон ще пази цветовете на Манчестър Сити, е зарадвал всичките си съотборници и целия личен състав на " жълто-черните " със скъпи дарове преди да напусне досегашния си клуб, оповестява немският " Bild ".

Според изданието на всеки един от своите 33-ма съоборници норвежецът е купил по един часовник " Ролекс " от модела The Submariner с персонализирана гравюра. Цената на един подобен часовник е 13-15 хиляди евро.

21-годишният състезател също по този начин не е подминал и личния състав на клуба. На физиотерапевтите, готвачите и лекарите той е подарил по един часовник " Омега " от модела Speedmaster Professional, чиято стойност е 5-7 хиляди евро. Така общата стойност на подаръците е към 500 хиляди евро.

Часовниците били закупени от Нидерландия и били доставени от две лимузини в дребни кутии, всяка от които съдържаща три фотоси на норвежеца - с фланелката му с номер 9, с Купата на Германия от предходната година и в ликуваща поза.
 Марко Розе: Халанд реши да направи идната си стъпка със Сити и ние му желаем триумф
Марко Розе: Халанд реши да направи идната си стъпка със Сити и ние му желаем триумф

Вкара доста голове за нашия тим, даде сила на състава ни, споделя специалистът
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР