Голо момиче с бебе на ръце бягаше по улиците на

...
Голо момиче с бебе на ръце бягаше по улиците на
Коментари Харесай

Голо момиче в неадекватно състояние с бебе на ръце бяга по улиците на минусови температури ВИДЕО

Голо момиче с бебе на ръце бягаше по улиците на съветския град Красноярск. Видео от случая се появи в мрежата.

На фрагментите, снимани от камера за видеонаблюдение, се вижда по какъв начин голото момиче изскача от магазин с бебето на ръце.

Очевидци се пробваха да го догонят, само че съумяват да се върнат единствено с бебето и одеяло, с което се бе загърнало момичето. По-късно то е арестувано от полици.
"Жена изскочи от магазин и бе арестувана от чиновниците на полицията. То е било в несъответстващо положение, пяна му излизаше от устата. Предадено е на Бърза помощ ", описа източник от органите на реда.

Според информацията на локални медии, в хранителния магазин бебето е било нахранено, след което полицията е съумяла да откри татко му.

Трябва да се подчертае, че температурата на въздуха в Карсноярск по време на случая бе минус 14 градуса по Целзий.

В мрежата незабавно започнаха разногласия по отношение на случая и аргументите за държанието на момичето. Някои допускат, че тя е станала жертва на обезчестяване. Други се майтапят, че "си е платила ипотеката ", "калява се " или е "момиче с ниска обществена отговорност ".

При това строго е осъждан и създателят на видеото, който е снимал, вместо да ѝ предложи помощ.

Очевидци описаха детайлности за случая: "Момчето с бебето на ръце и единствено по одеяло нахлу в магазина и стартира да крещи някой да извика кола за спешна помощ, тъй като детето било замръзнало.

Когато бяха извикани Бърза помощ и полиция, то тя изпадна в суматоха и избяга.

Детето ѝ бе взето от чиновниците на магазина, момичето избяга в незнайна посока. Младенецът бе прегледан от лекарите и бе предаден на полицията. Видно бе, че момичето е под въздействието на някакви неразрешени препарати ".



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР