Голмайсторите в дербито между Челси и Ливърпул - Еден Азар

...
Голмайсторите в дербито между Челси и Ливърпул - Еден Азар
Коментари Харесай

Азар към Стъридж: Страшен гол, но гледай да вкараш такъв и на Сити

Голмайсторите в дербито сред Челси и Ливърпул - Еден Азар и Даниел Стъридж, са говорили в тунела след края на миналия мач от Премиър лийг. Срещата приключи 1:1, като белгиецът вкара за домакините в 25-ата минута, а секунди преди края Стъридж изравни с отличен шут.

Попадението на играча на Ливърпул заслужи аплодисментите на “Стамфорд Жридж”. “Страшен гол… само че гледай да го повториш и през идващия уикенд”, споделил Азар на Стъридж, визирайки идния конфликт нa мърсисайдци с първенеца Манчестър Сити.

В сряда Челси и Ливърпул отново се срещнаха, само че за Купата на Лигата. Тогава лондончани надделяха с 2:1, като Азар и Стъридж още веднъж бяха измежду голмайсторите.

Hazard on Sturridge. pic.twitter.com/aU4zdBPoxg
— Anfield HQ (@AnfieldHQ) September 30, 2018
“На Даниел му споделих, че попадението му не беше неприятно. Той дори вкара два пъти като мен - един път в сряда и един път в този момент. Може би се пробва да се прави на мен. Не, той е страховит футболист. Имах шанса да играя с него в Челси за малко и знам какъв приказен футболист е. През последните години го застигнаха доста контузии, само че когато е на терена, може да забива такива попадения. Радвам се за него, само че не се веселя от името на клуба”, разяснява Азар пред BBC. Премиър лийг 7 кръг, събота 29 септември  Челси 1:1краен резулат  Ливърпул
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР