Голмайсторът за Жирона при победата над Реал Мадрид с 4:2

...
Голмайсторът за Жирона при победата над Реал Мадрид с 4:2
Коментари Харесай

Вкаралият четири гола на Реал Мадрид изтрил профилите си в социалните мрежи заради пропуск срещу Барселона

Голмайсторът за Жирона при успеха над Реал Мадрид с 4:2 Валентин Кастейянос съобщи, че е претърпял мечтана вечер. Футболистът, прочут с прякора си Тати, означи и четирите попадения за триумфа на своя отбор.

Само преди към две седмици аржентинският нападател изтри профилите си в обществените мрежи поради обиди, които получи след пропуск против Барселона.

„ Това беше мечтана вечер. Изиграхме отличен дуел против страховит противник, един от най-хубавите в света. Това е благополучие, което в никакъв случай не съм си представял “, разяснява Кастейянос пред телевизия Movistar+

„ Радвам се за хората на трибуните, фамилията ми и моите сънародници от Аржентина, които постоянно ме поддържат. Това е фундаментално “, сподели още футболистът след мача против Реал Мадрид.
 Жиронският призрачен сън на Реал се подреди до малцината, отбелязвали четири гола в един мач против Кралския клуб Жиронският призрачен сън на Реал се подреди до малцината, отбелязвали четири гола в един мач против Кралския клуб
Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР