Голмайсторът в мача Берое - ЦСКА 1948 - Даниел Генов,

...
Голмайсторът в мача Берое - ЦСКА 1948 - Даниел Генов,
Коментари Харесай

Даниел Генов: Не ми се мисли, ако днес бяхме паднали...

Голмайсторът в мача Берое - ЦСКА 1948 - Даниел Генов, остана доста довлен от триумфа на старозагорци над "червените " в трети мач от кръга в efbet Лига.

„ Благодаря за хората, които са дали своят вот за мен. Тежък мач, който бе тактическо надхитряне. Червеният картон повлия на играта и второто имахме предимство и с повече опит победихме “, стартира играчът на мача на Берое – ЦСКА 1948.

„ Още първото полувреме се видя, че двата тима стоят добре тактически и мъчно можеха да се излъжат, само че съгласно мен аленият картон оказа помощ да държим повече топката и да имаме повече обстановки “.

„ Този триумф носи самочувствие, защото трите загуби си тежат. Играхме добре в много от мачовете, които загубихме, само че през днешния ден успеха пристигна против директен съперник. Не ми се мисли, в случай че през днешния ден бяхме паднали и се веселя, че победихме. Със сигурност тези две седмици идват добре, защото множеството играчи пристигнаха без подготовка. Надявам се този гол да ми даде самочувствие, защото минах през доста неща.. травми, проблеми и се веселя, че идва в точния миг и се веселя, че помогнах на тима. Това са най-хубавите мачове до края на шампионата преди да се разделят тимовете – с ЦСКА, с Левски. Обстановката е друга “, приключи Даниел Генов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР